خشکشویی خوشخواب در منزل از جمله خدماتی است که توسط مراکز قالیشویی ارائه می شود. تشک های خوشخواب به مرور زمان کثیف و بدبو می شوند. شستشوی خوشخواب در فواصل زمانی منظم می تواند آلودگی های موجود در آن را برطرف کند. بهتر است تشک خوشخواب هر ۶ ماه یک بار شستشو داده شود.
تشک های خوشخواب چگونه آلوده می شوند؟
تشک های خوشخواب لوازم خوبی برای استراحت و داشتن یک خواب آرام و لذت بخش هستند. اما استفاده از این لوازم باعث می شود به تدریج آلودگی های مختلفی به آنها جذب شود. به همین دلیل باید در زمان های مناسب برای شستن و تمیز کردن آنها اقدام کرد.
یکی از عواملی که باعث آلوده شدن تشک خوشخواب می شود عرق کردن پوست است. رطوبتی که در پوست بدن وجود دارد هنگام خواب به تشک منتقل می شود. آلوده شدن تشک به عرق می تواند رشد انواع میکروب و آلودگی را در آن افزایش دهد.
پوست های مرده هم به نوبه خود باعث آلوده شدن تشک و نیاز به خشکشویی خوشخواب در منزل می شوند. زمانی که روی خوشخواب دراز می کشیم پوست بدن ما روی آن ساییده می شود. در چنین حالتی سلول های مرده پوست از آن جدا شده و به بافت تشک نفوذ می کنند. هنگامی که سلول های مرده پوست در بافت خوشخواب تجمع پیدا می کنند باعث ایجاد قارچ و باکتری در آن می شوند.
چربی پوست هم جزو مواردی است که تشک های خوشخواب را کثیف می کنند. پوست بدن ما به طور معمول مقداری چربی دارد. دراز کشیدن روی تشک چربی پوست را به آن انتقال می دهد. در این صورت لکه هایی روی تشک به وجود آمده و گرد و خاک روی آن جمع می شود.
خشکشویی خوشخواب در منزل می تواند لکه های مختلفی را که به دلیل ریختن غذا، نوشیدنی، آب دهان و… روی تشک دیده می شود از بین ببرد. این لکه ها تشک را آلوده کرده و ظاهر نازیبایی به آن می دهند که با شستشوی خوشخواب امکان از بین بردن آنها وجود دارد.
یکی دیگر از عواملی که ضرورت شستشوی خوشخواب در منزل را مشخص می کند وجود ساس و کنه مایت در تشک است. ساس ها حشراتی هستند که از خون بدن انسان تغذیه می کنند. این حشرات موذی در شکاف ها و درزهای تشک خوشخواب پنهان می شوند. کنه مایت هم حشره بسیار کوچکی است که به بافت تشک نفوذ کرده و از مواد غذایی موجود در آن استفاده می کند. وجود حشرات موذی مشکلات مختلفی را برای بدن از جمله آسم، حساسیت، خارش پوست، التهاب پوستی و… به وجود می آورد. با شستن خوشخواب در منزل می توان این حشرات موذی را نابود کرد